OGD


OGD is een ict-dienstverlener met vijf vestigingen en ruim 1.100 ambitieuze en hoogopgeleide medewerkers. Wij zijn experts op het gebied van ict-infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling en helpen onze klanten door middel van detachering, uitbesteding, projecten en advies. Dat doen we tegen een eerlijke prijs op een persoonlijke en informele manier. OGD heeft geregeld interessante vacatures voor studenten en recent afgestudeerden! Bekijk bijvoorbeeld de vacatures hieronder:

Vacature: bijbaan ICT 
Bij OGD zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste HBO en WO studenten die een bijbaan willen in de ict. De kennis die hiervoor nodig is, doe je op tijdens je werk en de cursussen die we je gratis aanbieden. Uitgebreide ict-kennis is dus niet nodig om te kunnen solliciteren. Bekijk de vacature hier.

Vacature: ICT starter 
Je gaat in een team van mede-OGD’ers aan de slag in een vast traject om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor werken in de ict-sector. We hebben op ons hoofdkantoor in Delft ruimte voor 8 starters per maand (hbo/wo). Bekijk de vacature hier.