Stages en vacatures

Hieronder vind je een overzicht van de stages en vacatures die bedrijven via het CDL aanbieden.


IT Traineeship Keylane

Vier keer per jaar start er bij Keylane een IT traineeship voor getalenteerde starters (HBO/WO). Wil jij graag aan de slag binnen de IT en opgeleid worden tot Software Engineer? Dan is dit je kans!

Je volgt samen met maximaal 7 collega-trainees een bootcamp van 6 weken. Tijdens de bootcamp leer je o.a. de basisprincipes van object georiënteerd programmeren (Java) en SQL. Naast theorie zal je vooral ook aan de slag gaan met praktijkopdrachten. Je sluit de bootcamp af met een casus en bij voltooiing ontvang je het certificaat Java Certified Associate programmer. Het traineeship is bedoeld voor starters die affiniteit hebben met IT en de ambitie hebben om als Software Engineer aan de slag te gaan. Bij Keylane hebben we verschillende rollen voor Software Engineers. Na het traineeship kijken we samen waar jij het beste past binnen onze organisatie.

Jouw taken als Software Engineer

We werken veel in teamverband waardoor je nauw zult samen werken met consultants, funtioneel ontwerpers en testers. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor jouw onderdeel binnen het project en wordt er daardoor er een hoge mate van autonomie van je verwacht. Als Software Engineer ga je aan de slag met het opstellen van het technisch- en logisch programmaontwerpen en werk je vervolgens in Java, JSP en HTML/JavaScript/CSS om de software te realiseren.

Hoe je jezelf kan ontwikkelen?

Je doorloopt eerst het traineeship van 6 weken. Vervolgens bieden wij je een uitgestippeld opleidingstraject binnen de Keylane Academy, waarbij je niet alleen leert over Keylane en programmeren, maar ook bijvoorbeeld over werken in teamverband en efficiënt werken. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en we helpen je daarnaast met het uitstippelen van je carrière.

Wat je in huis hebt?
Een afgeronde bachelor of master;
- De drive om je te verdiepen in Java, SQL en AngularJS;
- Je beschikt over een sterk analytisch vermogen;
- Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.

Wat bieden we jou?
- Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
- Een goed startsalaris,
- NS Business kaart en onkostenvergoeding;
- Laptop;
- Gratis lunch;
- 24 vakantiedagen met de mogelijkheid om deze uit te breiden naar 30;
- Winstuitkering;
- En natuurlijk leuke activiteiten en borrels.

Interesse? Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Erin van Bragt. Stuur jouw vraag naar careers@keylane.com, of bel naar: 088 404 5627.