Eerstejaarsexcursie event_available Sign up

22 March
09:00 - 12:30

Beschrijving

Lieve eerstejaars studenten,

Ook al zijn jullie pas net begonnen met onze prachtige studie, kan je nooit vroeg genoeg beginnen met nadenken over "wat hierna eigenlijk?". Om jullie hier zo goed mogelijk bij te helpen staan beide jullie studieverenigingen voor jullie klaar om jullie hierbij te begeleiden. Een super interessante manier om je te oriënteren op de arbeidsmarkt is doormiddel van excursies. Op een excursie ga je fysiek op bezoek bij een bedrijf, waar ze je dan alles zullen vertellen over wat zij doen, maar vooral ook laten zien!

Voor jullie staat er dus speciaal een excursie gepland voor eerstejaars studenten naar Avery Dennison in Leiden. Avery Dennison is een wereldwijd materiaalwetenschappelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van een grote verscheidenheid aan labeling en functionele materialen. Speciaal voor jullie hebben ze een leuk programma opgesteld wat er als volgt uit ziet:

9:00 Welkom

9:15 R&D presentatie

10:15 Pauze

10:45 Lab rondleiding & games

12:00 Netwerken met werknemers

12:30 Eind excursie

Voor deze excursie zal iedereen op eigen gelegenheid naar het bedrijf toe komen. Gelukkig is het erg dichtbij! Vanaf Leiden centraal ben je met een bus en een korte wandeling binnen 15 minuten op locatie. geïnteresseerd? Schrijf je in via de TG site en wees er snel bij, er zijn namelijk maar 22 plekken!


English: This event is for bachelor freshman only!