Eerstejaarsweekend 2021 event_available Sign up

07 August 15:00 -
09 August 23:00
Online en Scouting VaDeDo
Boomgaardlaan 24, 2351 CR Leiderdorp

Beschrijving


Het EersteJaarsWeekend geeft jou de ideale gelegenheid om je studiegenootjes te leren kennen voordat het collegejaar officieel begint. Het is namelijk mega leuk om al je toekomstige studiegenootjes dan al te leren kennen en dit geeft je meteen een goede start van het nieuwe collegejaar. De studieverenigingen van MST, het Technologisch Gezelschap en het Chemisch Dispuut Leiden, organiseren een weekend vol met leuke activiteiten om je mede aankomende eerstejaarsstudenten te leren kennen!

Het weekend zal plaatsvinden op 7 t/m 9 augustus 2021. Nu de maatregelen weer aangescherpt zijn, is er een grote kans dat het weekend gedeeltelijk fysiek en gedeeltelijk online gaat zijn (hybride variant). Mochten de regels weer versoepelen kunnen we terug naar een regulier EersteJaarsWeekend, hier krijg je later meer informatie over. De week na het EersteJaarsWeekend zijn ook de EL CID en de OWee. Voor meer informatie kan je op hun site kijken www.elcidweek.nl en www.owee.nl. Het weekend kost € 90,- , dit zijn de kosten van een regulier EersteJaarsWeekend en het lidmaadschap van CDL en TG, je krijgt geld terug in het geval van een hybride variant.

Deelname aan het EersteJaarsWeekend betekent ook dat je lid wordt van beide studieverenigingen en de kosten van het lidmaatschap zit inbegrepen in de prijs van het EersteJaarsWeekend. Als je niet bij het EersteJaarsWeekend bent, is het ook raadzaam om alsnog lid te worden. Door lid te zijn kan je direct profiteren van alle voordelen die de studieverenigingen jou bieden, zoals alle (carrièregerelateerde) activiteiten en korting op boeken.

klik je hier om in te schrijven.