Lustrummerchandise

Een lustrum is natuurlijk geen lustrum zonder epische lustrummerch! Bestel onderstaande items via deze pagina! Zodra het mogelijk is zullen we de ophaalmomenten voor de bestelde merchandise plannen. Voor vragen kun je contact opnemen met één van de leden van de LustrumCommissie of mailen naar lustrumcommissie@chemischdispuutleiden.nl.

Lustrumtrui Laat iedereen weten dat het CDL haar 19de lustrum viert! Bestel de lustrumtrui nu snel in de karakteristieke okergele en donkerblauwe lustrumkleuren. De trui is verkrijgbaar in maat S t/m XXL en kost los €22,50. https://chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/Lustrum/Trui2.png Lustrumhanddoek Natuurlijk mag een lustrumhanddoek niet in jouw CDL merchandise collectie ontbreken. Deze multifunctionele handdoek fleurt niet alleen jouw badkamer op, maar is ook het ideale maatje voor op vakantie. Met zijn ruime formaat (70x140 cm) is hij namelijk ook perfect voor een dagje strand! De handdoek kost los €14,50. https://chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/Lustrum/Handdoek.png Combideal Ben jij hyped over zowel de lustrumtrui als -handdoek? Ga dan voor de combideal! Voor €33,00 krijg je zowel de trui als handdoek. Wie wilt dat nou niet?! https://chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/Lustrum/Combideal.png Lustrumparaplu Bovenstaande handdoek is zoals gezegd ideaal voor zonnige dagen op het strand. In ons regenachtige kikkerlandje is een paraplu echter net zo essentieel. Vrolijk de sombere regendagen op met deze geweldige paraplu. Bestel de paraplu nu snel voor €16,50. https://chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/Lustrum/Paraplu.jpg Lustrumscruchie De lustrumscrunchie is perfect voor iedereen met lang haar binnen het CDL. Alhoewel, je kunt deze scrunchie natuurlijk ook gewoon als armband dragen ;). De scrunchie kost slechts €3,00, een koopje! https://chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/Lustrum/Scrunchie.png Lustrumsokken Binnenkort zullen de lustrumsokken worden gepresenteerd door het 88ste bestuur! Via de bestelpagina kan je hier alvast je interesse voor opgeven. Deze interesse is niet bindend. Zodra de sokken kunnen worden besteld ontvangen jullie hier meer informatie over. https://chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/Lustrum/Tijdelijke_afbeelding_lustrumsokken.jpg

Lustrumtrui

Laat iedereen weten dat het CDL haar 19de lustrum viert! Bestel de lustrumtrui nu snel in de karakteristieke okergele en donkerblauwe lustrumkleuren. De trui is verkrijgbaar in maat S t/m XXL en kost los €22,50.

Lustrumhanddoek

Natuurlijk mag een lustrumhanddoek niet in jouw CDL merchandise collectie ontbreken. Deze multifunctionele handdoek fleurt niet alleen jouw badkamer op, maar is ook het ideale maatje voor op vakantie. Met zijn ruime formaat (70x140 cm) is hij namelijk ook perfect voor een dagje strand! De handdoek kost los €14,50.

Combideal

Ben jij hyped over zowel de lustrumtrui als -handdoek? Ga dan voor de combideal! Voor €33,00 krijg je zowel de trui als handdoek. Wie wilt dat nou niet?!

Lustrumparaplu

Bovenstaande handdoek is zoals gezegd ideaal voor zonnige dagen op het strand. In ons regenachtige kikkerlandje is een paraplu echter net zo essentieel. Vrolijk de sombere regendagen op met deze geweldige paraplu. Bestel de paraplu nu snel voor €16,50.

Lustrumscruchie

De lustrumscrunchie is perfect voor iedereen met lang haar binnen het CDL. Alhoewel, je kunt deze scrunchie natuurlijk ook gewoon als armband dragen ;). De scrunchie kost slechts €3,00, een koopje!

Lustrumsokken

Binnenkort zullen de lustrumsokken worden gepresenteerd door het 88ste bestuur! Via de bestelpagina kan je hier alvast je interesse voor opgeven. Deze interesse is niet bindend. Zodra de sokken kunnen worden besteld ontvangen jullie hier meer informatie over.