CollectCie Bubble Barrier hardloop challenge

Geplaatst in Activiteiten, Algemeen op 02-02-2021

Beschrijving

80% van al het plastic in zee komt van het land via de rivieren. Dit betekent dat elke minuut een volle vuilniswagen met plastic afval in de zee wordt gedumpt. Dat zijn 1440 vrachtwagens per 24 uur en 8 miljard kilo per jaar. De Bubble Barrier kan plastic in rivieren en kanalen onderscheppen, waardoor plastic vervuiling in oceanen voorkomen kan worden.

Om geld op te halen voor dit fantastische doel heeft de CollectCie een challenge  bedacht! Hiervoor loop je je favoriete hardlooprondje van 5 km en doneer je 5 euro voor de Bubble Barrier via het CDL. Wij maken het dan later het hele bedrag in een keer over. Mocht je super enthousiast zijn, mag je altijd verder rennen! Elke week wordt er een winnaar voor verste afstand en snelste tijd bekend gemaakt, dus vergeet vooral niet een foto van je rondje te sturen naar Sophie ( +31 6 81258196). Want je kan niet alleen zorgen voor schonere oceanen, maar ook een leuke prijs winnen.

Deze challenge loopt van 1 februari tot 5 maart.

Dus wil jij iets doen tegen die enorme berg plastic die elk jaar via rivieren in de oceaan belandt? Trek dan nu je hardloopschoenen aan en ren en doneer voor schonere oceanen!


PS. Nieuwsgierig geworden naar alle feitjes over de bubble barrier? Hier kan je er meer over lezen: https://thegreatbubblebarrier.com