Consultancy ervaring opdoen? Meld je aan voor dit unieke consultancy traject.

Geplaatst in Algemeen, Carrière, Onderwijs op 06-01-2021

Beschrijving

Wij helpen jou graag aan een nieuwe uitdaging tijdens je studie.


Wij zijn Stichting Creativity Pools, een non-profit organisatie die bedrijven helpt met de uitdagingen van vandaag en de toekomst. Topstudenten van de TU Delft, Universiteit Leiden en de Erasmus Rotterdam werken, onder begeleiding van een ervaren coach, in 8 dagen naar een out-of-the-box oplossing. Hierbij sla je de brug tussen creativiteit en wetenschap en bedenkt daarbij praktische en innovatieve oplossingen. Inmiddels zijn 35 projecten afgerond, bij grote organisaties zoals de gemeente Rotterdam, Rabobank Groep, het ministerie van Binnenlandse Zaken en meer.

Dit betekent dat jij als student een unieke kans krijgt om je vaardigheden uit je studie verder te ontwikkelen in de praktijk. In een ShortTrack8 werk je als student-consultant in een multidisciplinair team intensief samen aan een vraagstuk. Aan het einde van het traject presenteer je de oplossingen aan de directie van het bedrijf. Dit is dé kans om met de CEO van het bedrijf aan tafel te zitten!

Tevens ontvang je een vaste vergoeding van €250,- en werk je vanuit een gave start-up omgeving, gevestigd in het hart van Rotterdam. Creativity Pools beschikt tevens over een groot netwerk van aangesloten professionals. Voor jou biedt dit een legio aan nieuwe carrièrekansen.


Heb je interesse? Reageer dan op de vacature en verstuur je C.V. + beknopte motivatie naar info@creativitypools.com. Ondanks anders vermeld in onderstaande afbeelding, zijn de aanmeldingen nog steeds geopend. 


We zien je snel.


Meer info: www.creativitypools.com of www.shorttrack8.nl