Dringende oproep voor Student Assistenten practica en Werkgroepen

Geplaatst in Algemeen, Carrière, Onderwijs op 28-06-2021

Beschrijving

In het studiejaar 2021-2022 is er weer veel goedbetaald en interessant werk voor enthousiaste en deskundige ouderejaars (vanaf 2e jaars) studenten, als assistent bij practica en werkcolleges van de bacheloropleidingen LST, MST en BFW.

Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op het bijgevoegde Sollicitatieformulier. 

Het gaat vooralsnog voornamelijk om assistentie in het eerste semester. In een later stadium zal nogmaals een aanvraag uitgezet worden naar assistentie in het tweede semester.

De volgende opmerkingen willen we graag benadrukken:

  • Je hoeft nog niet zeker te zijn of het past in je rooster; een gesprek met de docent brengt dat vanzelf aan het licht

  • Er kan altijd overlegd worden met je begeleider om mogelijk je eindproject of stage te onderbreken voor deze assistentie

  • Je hoeft niet als student ingeschreven te zijn


Geef je interesse zo snel mogelijk aan door het sollicitatieformulier in te vullen en naar het vermelde e-mailadres te sturen.

Let op: Voor een aantal grote practica stuur je je sollicitatieformulier niet naar de docent (maar naar opleidingsbureau@lic.leidenuniv.nl); je zult dan alsnog op korte termijn door de docent benaderd worden. Vergeet dan niet om te vermelden voor welk practicum je solliciteert middels de check-box op het formulier (NIET in de mail die je stuurt; MEERDERE KEUZES MOGELIJK!)


2021-22 Sollicitatieformulier assistentie practica.doc