Fulbright Center: meld je aan!

Geplaatst in Activiteiten, Algemeen, Onderwijs op 14-01-2018

Beschrijving

Het Fulbright Center mag 13 kandidaten voordragen voor een zomerprogramma rondom drie thema’s: milieu, sociaal ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Dit is dé mogelijkheid voor Nederlandse jongeren om vijf weken lang zonder kosten te studeren aan een Amerikaanse universiteit.
Het programma is bedoeld voor undergraduate studenten aan hogescholen en universiteiten die na deelname nog minimaal een semester (twee perioden) van hun opleiding zullen voltooien.

Nederland mag 13 kandidaten voordragen, waarvan 5 voor sociaal ondernemen, 3 voor maatschappelijke betrokkenheid en 5 voor milieu. De uiteindelijke selectie van 5 Nederlandse deelnemers uit deze 13 voordrachten vindt in Washington plaats. De deelnemers verbeteren hun Engelse spreek- en schrijfvaardigheid, volgen cursussen op het gebied van de onderwerpen en gaan op bezoek bij bedrijven en instellingen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

De inschrijfformulieren en meer informatie zijn te vinden op de website via de volgende link: http://www.fulbright.nl/programmas/zomerprogramma-s.html.