Help mee bij EL CID 2023!

Geplaatst in Algemeen op 11-04-2023

Beschrijving

Waarde Leden van het Chemisch Dispuut Leiden,

Ook dit jaar wordt er door het EL CID bestuur en haar commissies een introductieweek voor aankomend eerstejaars studenten in elkaar gezet. Om deze introductieweek tot een succes te maken heeft de EL CID vrijwilligers nodig die de aankomend eerstejaars kennis laten maken met stad, studie en studentenleven. De EL CID is op zoek naar de volgende vier soorten vrijwilligers:

  1. Mentoren
  2. Mediacrew
  3. Crew
  4. Speciale crew

Mentoren (uiterlijke inschrijfdatum 1 mei 2023)

Als mentor ben jij het gezicht van de EL CID, je neemt een groepje aankomend studenten onder je hoede en laat deze samen met je medementor kennis maken met onze stad, onze studies en natuurlijk ons studentenleven. Buiten het feit dat dit een ontzettend dankbare functie is krijg je als tegemoetkoming gratis toegang tot alle EL CID feesten en evenementen.

Mediacrew (uiterlijke inschrijfdatum 1 mei 2023)

Als mediacrew zorg jij voor het perfecte plaatje van de EL CID zowel met een camera als op sociaal media. Binnen de Media kan je foto’s maken, video’s maken of gaan over alles wat de EL CID online post. Hierbij krijg je een mediatraining en gratis toegang tot alle EL CID feesten en evenementen.

Crew (uiterlijke inschrijfdatum 1 mei 2023)

Als crew ga jij over alles wat de EL CID een evenement maakt. Zo ben je tap-koning van de bar en help je met op en afbouwen. Klaar met je taak? Dan krijg je op de overige dagen gratis toegang tot de EL CID feesten en evenementen. Als crew kan je zelf je shifts uitkiezen, en hoef je dus niet de hele week aanwezig te zijn!

Speciale crew (uiterlijke inschrijfdatum 1 mei 2023)

Als speciale crew heb je specifieke kennis die je inzet om de EL CID tot een succes te maken, zo ga je over de stroomvoorzieningen of ben je de nieuwe Max Verstappen als een van onze chauffeurs. Je kunt ook als foodcrew de lunches van onze hardwerkende crewers bereiden of als slaapwacht een oogje houden op de slapende eerstejaarzen. Als tegemoetkoming heb je gratis toegang tot alle EL CID feesten en evenementen.


Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Schrijf je dan in of klik voor meer informatie op volgende link.

Wij hopen er met z'n allen als Leids studenten weer mooie een introductie van te maken en hopen jullie te zien als vrijwilliger bij de EL CID.

Met vriendelijke groet,

De EL CID.