Inschrijvingen EersteJaarsWeekend zijn open!

Geplaatst in Activiteiten, Algemeen op 01-07-2019

Beschrijving

Het EersteJaarsWeekend (het EJW) is een prachtig weekend dat elk jaar georganiseerd wordt door de studieverenigingen van MST, het Technologisch Gezelschap en het Chemisch Dispuut Leiden. Het EJW zit gevuld vol leuke activiteiten, zoals feestjes, een kroegentocht en nog veel meer! Om jou in de ideale gelegenheid te brengen om je studiegenootjes te leren kennen en om te ontdekken wat de mooiste studieverenigingen van Delft en Leiden voor jou te bieden hebben.

Het weekend begint op vrijdag 9 augustus en zal eindigen op maandag 12 augustus. Het is mogelijk om aansluitend op het EJW naar de EL CID, de ontvangstweek van Leiden, te gaan. Na die week zal ook de ontvangstweek van Delft (de OWee) van start gaan. Op zondag worden de groepjes voor de OWee gevormd. Dus krijg je de kans om met je nieuwe vrienden ook de OWee onvergetelijk te maken! De EL CID groepjes worden door de EL CIDcommissie geregeld.

Wil jij je inschrijven voor dit gave weekend? Of wil je meer weten over het EJW? Bezoek dan deze website of schrijf je meteen in via deze deze link!