Move! Kom ook in beweging!

Geplaatst in Algemeen op 04-10-2021

Beschrijving

Ben je klaar voor een ervaring die jouw kijk op Leiden zal veranderen? Wil je je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en daarmee werken aan je cv? Dan is een Move-project iets voor jou!

Met Stichting Move zet je een kortlopend maatschappelijk project op met kinderen van een groep 7 of 8 uit een kwetsbare wijk in Leiden. Samen met hen bedenk en organiseer je iets positiefs voor de buurt waarin de kinderen wonen. Dit kan bijvoorbeeld een dinershow zijn voor ouderen of het maken van een graffitikunstwerk! Daarnaast geef je de kinderen een kijkje in het leven van een student. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de universiteit, hogeschool of een studentenhuis.

Tijdens een Move-project leer je hoe je je omgeving kunt motiveren en activeren om samen iets te bereiken en doe je ervaring op in projectmanagement. Je wordt tijdens het project gecoacht en begeleid door een projectcoördinator van Move die je helpt je talenten in te zetten.

We zoeken voor verschillende scholen studentencommissies van 5 studenten die deel willen nemen aan een Move-project in de periode van oktober 2021 tot januari/februari 2022. Iedere student krijgt een eigen rol binnen de commissie. Gemiddeld kost een project je 2 à 4 uur per week.


Meer weten? Kijk op www.stichtingmove.nl/studenten. Wil je meedoen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Luuk en Eline via leiden@stichtingmove.nl. Je kunt je alleen aanmelden, maar ook samen met je studiegenootjes!