Science Teacher Support Desk vacature

Geplaatst in Algemeen op 20-07-2021

Beschrijving

Voor de Science Teacher Support Desk zoeken we studentassistenten (8-20 p.w.)  De Science Teacher Support Desk (ook wel bekend als SEEDS) helpt docenten met didactisch en  technisch advies, het maken en bewerken van onderwijsvideo’s en de inrichting van hun Brightspace omgeving.  

Gezien de toegenomen complexiteit van het onderwijs door de corona-situatie, zijn we op zoek naar meerdere studentassistenten die gezamenlijk voor 40 uur het bestaande team komen versterken.  


Wat kun je verwachten? 

Enkele voorbeelden van de werkzaamheden je als studentassistent gaat uitvoeren: • Plannen, maken en editen van onderwijsvideo’s (weblectures/kennisclips)  • Ontwerpen en gereedmaken van online onderwijsmateriaal  

• Ondersteunen van docenten bij het gebruik van onlineapplicaties als Kaltura Live Rooms,  Microsoft Teams, Zoom en Presenterswall 

• Ondersteunen van videopnames tijdens colleges 

• Bieden van ondersteuning bij de (her)inrichting van Brightspace-modules  • Ondersteunen van digitale tentamens (vragen invoeren, technische ondersteuning tijdens  tentamenafname) 

De werkzaamheden zullen grotendeels tijdens kantooruren plaatsvinden en vaak op locatie. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 17 en 18 augustus. 


Wie zoeken we? 

We zijn op zoek naar studenten die in het studiejaar 2021-2022 aan de Universiteit Leiden studeren, minimaal 8 uur per week beschikbaar zijn (meer uur heeft de voorkeur) en affiniteit hebben met  (online)onderwijs.  Vanzelfsprekend communiceer je moeiteloos in het Nederlands en Engels, heb je een  dienstverlenende instelling en ben je efficiënt.  Bij voorkeur kun je per 23 augustus beginnen, een latere start kan eventueel in overleg. 


Wat bieden we? 

Vooralsnog gaat het om de periode tot en met eind december 2021 en de aanstelling wordt via Jobmotion geregeld. Het salaris is conform de cao-universiteiten schaal studentassistenten (€12,82  p/u voor tweedejaars tot €14,95 p/u voor een masterstudent).  


Meer over ons 

De Science Teacher Support Desk bestaat momenteel uit een team van negen. Onder ons zijn onderwijskundige, applicatie-experts en drie studentassistenten. Het is een jong en dynamisch team  dat in het teken staat van dienstverlening richting docenten. In bredere zin is het team onderdeel van  Science Onderwijs- en Studentzaken van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van  Universiteit Leiden. Hier vallen o.a. de onderwijsadministratie onder, de afdelingen kwaliteit- en  onderwijsbeleid, internationalisering en loopbaanoriëntatie. 


Heb je interesse?  

Stuur een korte motivatie en je CV uiterlijk op 10 augustus via e-mail naar de teamleider van de  Science Teacher Support Desk, Bart Monsma (seeds@science.leidenuniv.nl), onder vermelding van  “Reactie op nr 42”.