Studenten voor Educatie - Word tutor in het basisonderwijs!

Geplaatst in Algemeen, Onderwijs op 09-12-2020

Beschrijving

This vacancy is for Dutch speaking students only, as the organisation is searching for tutors for primary school children.

Het programma Studenten voor Educatie, ontwikkeld in samenwerking met de Gemeente Den Haag, Stichting Brede Buurtschool en de Haagse schoolbesturen, heeft als doel basisscholen te ondersteunen bij het overkomen van hun specifieke uitdagingen en behoeften, de werkdruk van de docenten te verminderen en de onderwijskansen voor leerlingen te vergroten. Daarvoor hebben we een professioneel trainings- en begeleidingsprogramma voor universiteitsstudenten ontwikkeld, waarbij universiteitsstudenten worden gematcht aan basisscholen op basis van hun vaardigheden en de behoeften van de school. Zo verwachten we dat studenten relevante en zinvolle sociale en professionele ervaringen opdoen door bij te dragen aan de onderwijsuitdagingen van onze maatschappij.

De functie is voor 6 - 8 uur per week, op basis van een jaarcontract, met mogelijke verlenging.Het salaris bedraagt 16,67 euro bruto per uur. De student komt onder contract bij de StichtingBrede Buurtschool (SBB). Je krijgt een startopleiding waarin didactiek, pedagogiek en persoonlijke en professionele vaardigheden aan bod komen. In dit project kom je in contact met schoolbesturen, schooldirecteuren en een aantal leerkrachten, die open staan om mogelijke carrière paden in het onderwijs te bespreken.