TOPdesk Summer Internship 2021

Geplaatst in Carrière op 01-04-2021

Beschrijving

Vind jij het leuk om de praktijk in te duiken en ervaring op te doen bij één van de leukste werkgevers van Nederland? In de zomer van 2021 wordt het Summer Internship bij TOPdesk weer georganiseerd!


Wat kun je verwachten?

Start deze zomer met het inkleuren van je toekomst, met voor ieder wat wils. Ga jij liever aan de slag met sales en marketingprojecten voor de verschillende Business Units? Laat je jezelf klaarstomen bij Support om met klanten in gesprek te gaan over de (soms technische) uitdagingen die ze ervaren? Of ontwikkel jij onder begeleiding van ervaren software developers onder andere nieuwe features voor TOPdesk? Meld je dan aan voor het Summer Internship. We werken niet met een stagevergoeding, dus bij ons krijg je gewoon 11,- per uur betaald. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, tijdens en na het werk. Zo regelen we bijvoorbeeld een pubquiz of organiseer jij misschien het volgende teamuitje.


Ervaringen

Weet je nog niet welke vacature het beste bij jou past? Lees hier de blogs van eerdere Summer Interns van Support, Development en Sales & Marketing en ontdek hoe zij het Summer Internship ervaren hebben.


Samen met andere enthousiaste studenten ondersteun je een van onze afdelingen (Sales, Support of Software Development) en ga je aan de slag met uitdagende projecten. Mocht het goed bevallen van beide kanten, dan kun je na de zomer ook blijven werken. Ideaal moment om werkervaring op te doen dus!

Wil je meer weten of op de hoogte blijven, schrijf je dan in via deze pagina: https://bit.ly/39fXz6T