Vacature Reizend DNA-lab Leiden

Geplaatst in Algemeen, Carrière op 30-06-2021

Beschrijving

Bericht van het Reizend DNA-lab van de Universiteit Leiden


Beste student,

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie en lijkt het je leuk om de kennis die je gedurende de opleiding hebt opgedaan over te brengen op middelbare scholieren? Meld je dan aan als student-assistent bij het reizend DNA-lab Leiden. 

Het DNA-lab reist door het land om op middelbare scholen het practicum 'Gezond of Ziek - een vouwtje verkeerd' aan te bieden. Voor meer informatie over het practicum, kijk op www.dnalabs.nl .
Als student-assistent bij het reizend DNA-Lab kun je zelf aangeven welke dagen jij beschikbaar bent om te werken. Op zo’n werkdag ga je samen met een medestudent met het busje van het reizend DNA-Lab naar een school toe om één of twee practica te verzorgen. 

Voor het nieuwe semester, na de zomervakantie, zijn we op zoek naar extra assistentie. Heb je interesse in werken voor het reizend DNA-Lab, stuur dan een mail naar de student-coördinator Mirte van der Heijden (rdl.leiden@gmail.com ). Vermeld in deze mail:
- een korte motivatie
- eventuele ervaring met lesgeven
- studie en studiejaar
- bezit van rijbewijs ja/nee
In september volgt er een verplichte training waarbij er kennis wordt gemaakt met de andere studenten en waarbij je ingewerkt zal worden. De exacte datum is nog onbekend.

Met vriendelijke groet,
Team reizend DNA-Lab Leiden