Word jij het volgende PAC-bestuur?

Geplaatst in Activiteiten, Algemeen, Carrière op 28-11-2022

Beschrijving

Lijkt het jou leuk iets extra’s te doen naast je studie en een waardevolle ervaring op te doen? Iets waarbij je de kans hebt om contact te leggen met de scheikundeprofessoren van Nederland, mensen bijeen te brengen en een geweldig symposium neer te zetten? Stichting PAC zoekt namelijk een bestuur voor 2023-2024. Na de stille jaren met corona is het eindelijk weer tijd om fysiek een PAC symposium te organiseren.
Niet alleen is het organiseren van het PAC symposium erg leerzaam, leuk en positief voor een toekomstige carrière, maar je brengt ook de scheikundestudenten van Nederland weer samen voor een onvergetelijke dag. De toegevoegde werkdruk is gemiddeld 8 tot 10 uur per week, wat zeker te doen is naast een voltijdsstudie. Het bestuursjaar begint in juni en het symposium vindt begin maart plaats. Binnen deze periode is dan ook het meeste werk. 

Heb jij interesse om volgend jaar het PAC symposium te organiseren? Mail dan naar info@pacsymposium.nl en meld je aan voor het bestuur van 2023-2024!